Palveluni

Yksilövalmennus

Valmennus on aina yksilöllistä työtä asiakkaan kanssa. Yleensä kyseessä on pidempi ajanjakso, johon sekä valmentaja että asiakas sitoutuvat. Myös lyhyissä ohjauksissani on valmennuksellinen ote ja voin olla tukenasi juuri sen hetken minkä tavoitteesi saavuttaminen vaatii. Voimme yhdessä korjata suoritustekniikoita, opetella uuden taidon, parantaa maltillisesti kehon lihastasapainoa tai tähdätä pidemmälle, kuten tulevaan kisaan.

Duo-valmennus

 Duo-valmennukseen voit osallistua yhdessä saman tavoitteen omaavan ystäväsi kanssa. Duo-valmennusta toteutan ainoastaan lähiohjauksena ja hinta määräytyy yksilöohjauksen hinnaston mukaisesti. Duo-valmennus vaatii aina osallistujiltaan harkintaa, mutta parhaimmillaan yhdessä toimiessa voi oppia myös itsestään jotain uutta. Mahdolliset harjoitusohjelmat myydään duo-valmennusten osalta erikseen.

FasciaMethod Pro -liikkuvuuden ja liikehallinnan testaus

Optimaalinen voima rakentuu aina riittävän liikkuvuuden ja hallinnan pohjalta. FasciaMethod Pro on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä testipatteristo kehon liikkuvuuksien ja puolierojen kartoittamiseen. FasciaMethod Pro -testaus auttaa suuntaamaan harjoittelun tavoitteita sekä valitsemaan oikeat harjoitteet havaittuun ongelmaan. Testien avulla pääsemme keskittymään asiakkaan lihastasapainoon ja optimaaliseen voimantuottoon poistaen samalla harjoittelua häiritsevät kivut ja oireet. FasciaMethod Pro-testien yhteydessä asiakkaalle laaditaan aina yksilöllinen harjoitusohjelma.

Painonnostovalmennus

Olen suorittanut Suomen painonnostoliiton 1-tason valmentajakoulutuksen ja ohjaan sinua halutessasi painonnoston tekniikoissa. Myös fysiikkavalmennuksessa hyödynnän sekä painonnoston kokonaistekniikoita että osasuorituksia, mikäli nämä tukevat asiakkaan lajisuoritusta ja tavoitteita. Painonnoston valmennuksessa voit hioa yksittäistä nostotekniikkaa, teroittaa tavoitteen edellyttämää harjoittelua, virkistää ajatuksiasi uusin harjoitusideoin tai opetella painonnoston täysin uutena lajina.

Harjoittelun ohjelmointi

Harjoitusohjelmat myydään lähtökohtaisesti erikseen. Ohjelmoin harjoittelua niin voimaan, liikkuvuuteen kuin kestävyyteen yleisimmin 1-2 kk jaksoissa myös pidemmissä valmennuksissa. Apuna käytän asiakkaan toiveista ja tavoitteista riippuen sanallista ohjelmointia, Sportyplanner-palvelua tai muuta videolinkein tuettua ohjelmointia. 

Pienryhmät ja tilaustunnit

Ohjaan tilauksesta erilaisia ryhmiä niin kestävyyden, liikkuvuuden kuin voimaharjoittelun osalta. Myös ryhmien testaus on mahdollista, samoin kuin ryhmällä toteutettava lajikohtainen oheisharjoitus. Kysy rohkeasti lisää ja ideoidaan yhdessä!

Hinnasto

YKSILÖVALMENNUS
85€ / 60-90 min

HARJOITUSOHJELMAT alkaen 60€. Kysy lisää.

FASCIAMETHOD PRO-TESTAUS + HARJOITUSOHJELMA & OHJAUS 225€ (kaksi ohjauskertaa)
Uusintatestaus 180€ (kaksi ohjauskertaa)

PIDEMMÄT VALMENNUKSET
Esim. 3kk valmennuspaketti 150€/kk
Sis. Lähtötilanteen kartoitus, suunnitelma & ohjaus
Valmentajan tapaaminen 1 x kk
Tavoitteen edellyttämä ohjelmointi oheisharjoitteluun

PIENRYHMÄT JA TILAUSTUNNIT
Pyydä tarjous